Undervandsportræt

Glæden ved at pjaske, svømme og dykke i vand er nem at få øje på for forældre, der har haft deres børn med i svømmehallen.

 

Living Media tilbyder fotografering af børn og babyer under vandet. Fotograferingen giver dig muligheden for at få et levende og personligt billede med hjem af dit barn, mens det dykker og svømmer under vandet.

 

Fotografering foregår i Farum svømmehal i Swimmix bassinet.

 

Hvert fotosession varer 10 minutter og fotografen løbende vil instruere børn og voksne, så vi får de bedst mulige billeder ud af fotograferingen.

 

Få et unikt billede til

stuevæggen,

børneværelset,

bedsteforældrene…

 

Efter fotograferingen få du et link til en personlig webside med 4-7 billeder, hvor du kan bestille forstørrelser og tryk på lærred eller plexiglas.

 

Pris: En fotosession koster kr. 695,- inklusiv en valgfri forstørrelse i 13x18 cm, samt forsendelse.

 

Praktisk info:

Fotografering foregår i den offentlige svømmetid. Derfor anstrenger vi os sammen for at tage billederne uden at genere de øvrige gæster. Alle børn og voksne skal købe billet til svømmehallen i automaten i forhallen.

 

Obs: Det er kun muligt at tage flotte billeder under vandet, hvis barnet selv synes det er sjovt at dykke. Er dit barn endnu ikke tryg ved at dykke, så det bedst at vente med fotografering til et senere tidspunkt på året.

 

Hvis barnet undervejs i fotograferingen bliver “mæt” og ikke vil mere, afbryder vi fotograferingen, inden det bliver til en dårlig oplevelse.

 

Hvis barnet strejker og vi slet ikke kan fotografere, finder vi et andet tidspunkt til en ny fotografering.

 

 

Video produceret for foreningen Als Stenrev. Videoen er en undervisnings- og oplysningsvideo, der fortæller om reetableringen af stenrev omkring Als.

Video produceret for Klampenborg Galopbane som reklame.

Kenneth Løvholt Kenneth@LivingMedia.dk 26 49 80 19